• Linkedin
  • Pinterest
  • Google +
  • Vimeo
  • Youtube
  • Mail
apr
06

2013

Gebruiksaanwijzing bij inbouwen van een pinautomaat in de keuken- Verwijder de vaatwasser en de oven - Zet deze op elkaar en aai ze over hun bolletje - Zeg dat ze goed werk verricht hebben, maar dat aan al het erotische, een einde komt - Koop een pakje 'Rang' en een bus 'Impulse deodorant' - Leg 3 Rangs op de vaatwasser en de resterende in de oven - Spuit de Impulse deodorantbus leeg in je navel en laat de druppels op het tweede keukentegeltje van rechts, vallen - Je bent nu klaar om de pinautomaat erbij te betrekken - Tik ergens een goedkope pinautomaat op de kop. (let op, DSB bank heeft de meeste degelijke automaten) - Betaal de pinautomaat contant. Je kunt overigens ook gewoon pinnen in de pinautomaat. Zo test je direct of deze werkt. - Laat de pinautomaat ongeveer 3 dagen later bezorgen. Dan is de Impulse deodorant op het tweede keukentegeltje wel opgedroogd. - Zorg ervoor dat je aan sjoelen bent als de pinautomaat bezorgd wordt. Pinautomaten houden namelijk van een familiaire sfeer - Sleep de pinautomaat richting de keuken. Doe dit op een manier zodat de houten vloer bekrast raakt. - Haal uit de tuin van de buren 21kg mos. Bekleed de pinautomaat van de achterkant met mos - Zet op de achtergrond 'de vogeltjesdans op' en schreeuw hier het Sri Lankaans volkslied doorheen - Haal de badkuip uit de badkamer en plaats deze op de plek waar de oven en vaatwasser gestaan heeft. - Sleep nu de pinautomaat voor de badkuip en schreeuw tegen de badkuip dat de pinautomaat hier moet staan - Plaats de badkuip nu terug in de badkamer - De pinautomaat mag geplaatst worden - Sluit de kabels aan de agregator aan en laat de LPG motor op de slaapkamer van je kleinste dochter, rebbelen - De pinautomaat hoeft nu alleen nog maar ingesteld te worden. Volg hiervoor de aanwijzingen op het scherm. - Na ongeveer 5 minuten zou de pinautomaat gebruiksklaar moeten zijn - Let op! Briefgeld kan niet gepind worden. Enkel munten voor Plopsaland! - Veel plezier met het pinnen in de keuken! Een musthave voor de mensen die blinde vinken moeten betalen met munten uit Plopsaland.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. We vragen je eenmalig hiervoor toestemming te geven. Klik hier voor meer informatie.

Via mijn website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik hebb hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten