• Linkedin
  • Pinterest
  • Google +
  • Vimeo
  • Youtube
  • Mail
nov
29

2010

DingEen woord met een rijke en zwakke betekenis Met als voordeel dat het overal op van toepassing is Het nadeel is het gebrek aan de informatieve eigenschap. En dus het verlies van de volledige boodschap. Elk voorwerp heeft dezelfde naam, Maar geen een hiervan is bekwaam Uit te leggen van wat er bedoeld wordt Maar handig bij een concentratie tekort. Het woord hoeft eigenlijk niet te bestaan, We kunnen er zonder, voortaan. Voor de luie mens is dit een gemis, Voor de ander vervalt een ergernis. In combinatie met het woord 'uhm' wordt de bedenktijd ruim. En kan men nadenken over de vervanging van het woord, En een gesprek voeren zoals het hoort.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. We vragen je eenmalig hiervoor toestemming te geven. Klik hier voor meer informatie.

Via mijn website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik hebb hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten