• Linkedin
  • Pinterest
  • Google +
  • Vimeo
  • Youtube
  • Mail
okt
21

2010

DrangEr lijkt niets mis. Maar als dit zo is, waarom wil ik dan steeds meer? En dit dan keer op keer? Hunkering naar innerlijke rust, plezier en de pijn die wordt geblust. Gevoelens waar ik niet meer zonder kan, tenminste niet zonder dat ene dan. Ooit geprobeerd, maar nooit doorgezet, door het lichaam dat zich elke keer verzet. Als ik hier nu niet mee stop, dan raakt mijn lichaam te snel op. Dit heb ik altijd al geweten, Maar nooit echt over in gezeten. Nu ik de gevaren allemaal ken,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. We vragen je eenmalig hiervoor toestemming te geven. Klik hier voor meer informatie.

Via mijn website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik hebb hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten