• Linkedin
  • Pinterest
  • Google +
  • Vimeo
  • Youtube
  • Mail
okt
20

2010

SpijtHuilend op een balkon met zeezicht Terugdenkend aan; toen jij het ja-woord gaf Liefde geven is nu mijn plicht Voor mij is dit meer dan een straf Het nee-woord was me beter bevallen Of 'objection' achterin de zaal Dat zou mijn leven minder verknallen En was ik klaar met dit verhaal Maar hier ben ik dan, op de zogenaamde 'honeymoon' Triestig over dat wat nog komen gaat Nooit zin in een kleffe zoen Laat staan; de geslachtsdaad Het ja-woord zou oneindig moeten gelden Met alles wat er beloofd wordt Maar het zal mij moeten ontgelden Hopelijk duurt dit maar heel kort Alles al bedacht om dit te ontlopen Maar de moed die me ontbreekt Het zal me uiteindelijk slopen Want in mijn leven, wordt alles gefake'd


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. We vragen je eenmalig hiervoor toestemming te geven. Klik hier voor meer informatie.

Via mijn website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik hebb hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten