• Linkedin
  • Pinterest
  • Google +
  • Vimeo
  • Youtube
  • Mail
Okt
20

2010

SpijtHuilend op een balkon met zeezicht
Terugdenkend aan; toen jij het ja-woord gaf
Liefde geven is nu mijn plicht
Voor mij is dit meer dan een straf

Het nee-woord was me beter bevallen
Of ‘objection’ achterin de zaal
Dat zou mijn leven minder verknallen
En was ik klaar met dit verhaal

Maar hier ben ik dan, op de zogenaamde ‘honeymoon’
Triestig over dat wat nog komen gaat
Nooit zin in een kleffe zoen
Laat staan; de geslachtsdaad

Het ja-woord zou oneindig moeten gelden
Met alles wat er beloofd wordt
Maar het zal mij moeten ontgelden
Hopelijk duurt dit maar heel kort

Alles al bedacht om dit te ontlopen
Maar de moed die me ontbreekt
Het zal me uiteindelijk slopen
Want in mijn leven, wordt alles gefake’dGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. We vragen je eenmalig hiervoor toestemming te geven. Klik hier voor meer informatie.

Via mijn website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik hebb hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten