LeftRight

Category : Gedichten


De stem van een suburbaniseerde mattenklopper, zal in de toekomstdroom een gevaar op de weg zijn. Is dit een citaat van een hoen? Neen, het is een epiloog uit het boek over de snotziekte. Het is de perforator die doet denken, dat goodwill een doolhof in een dwangbuis is. Maar stok, staaf, stok…doe maar niet.

Deze website gebruikt cookies om bezoekerstatistieken te meten via Google Analytics. We vragen je eenmalig hiervoor toestemming te geven. Klik hier voor meer informatie.

Via mijn website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik hebb hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Sluiten